Efter EU-valget: Få analyser og reaktioner fra kandidaterne her

DAGEN DERPÅ: Hvordan kommer det politiske billede i EU nu til at tegne sig? Og hvad fortæller nedgangen til DF og Folkebevægelsen mod EU om den politiske situation i Danmark? Gense alle analyser og reaktioner fra Altingets morgenarrangement om valget her.

Søndag aften klokken 20 lukkede de danske valgsteder, og i de følgende timer kunne man følge med, mens valgresultaterne fra EU-medlemslandene lidt efter lidt blev offentliggjort. 

Mandag morgen blev der i Altingets gård diskuteret og analyseret valgresultat, politiske strømninger samt valgets vindere og tabere til et åbent arrangement, der både havde besøg af kandidater, kommende parlamentsmedlemmer og politiske eksperter. 

Se hele arrangementet her:

Forrige artikel De liberales nye medvind får Margrethe Vestager til at gå i offensiven De liberales nye medvind får Margrethe Vestager til at gå i offensiven Næste artikel Mød Pia Kjærsgaard hos Altinget i aften Mød Pia Kjærsgaard hos Altinget i aften
EU-ønske om mindsteløn vokser efter corona

EU-ønske om mindsteløn vokser efter corona

ANALYSE: Den corona-relaterede stigende arbejdsløshed og økonomiske krise i Europa vil give mere – ikke mindre – social- og beskæftigelsespolitik fra EU, tegner det til.