Næste uges EU

EU: I næste uge i EU afholdes det årlige ”Brussels Tax Forum”, og Regionsudvalget mødes for bl.a. at drøfte EU's Statsbogerskabsrapport 2010. Derudover kan man vælge imellem to Jean Monnet forelæsninger på KU og CBS eller tage til Nordjylland og diskutere ligestilling og fremtidens leder med Lykke Friis (V).
Foto: Colourbox
Fakta
Næste uges EU
Altinget | EU bringer fremover hver fredag en oversigt over den kommende uge i EU.

Europa-Parlamentet
Den 28. og 31. marts vil Europa-Parlamentets udvalgmøder blive afholdt i Bruxelles. Her vil Budgetudvalget drøfte et udkast til udtalelse til Udviklingsudvalget om EU's budgetstøtte til udviklingslande i fremtiden. Udvalget for Industri, Forskning og Energi vil diskutere et arbejdsdokument om Innovation i EU og derigenem omdannelsen af Europa til en verden efter krisen.

Derudover mødes udvalget for Landbrug og Udvikling af Landdristikter, som bl.a. skal drøfte et udkast til udtalelse om politikudfordringerne og budgetmidlerne i en bæredygtig Europæisk Union efter 2013. Det særlige udvalg for den Finansielle, Økonomiske og Sociale krise vil gennemgå henstillinger vedrørende foranstaltninger og initiativer, der bør træffes til den endelige betænkning om krisen, som derefter vil blive sendt til godkendelse.

Europa Kommissionen
Den 30. marts finder det ugentlige kollegiemøde sted i Bruxelles, hvor dagsordenen som sædvanlig ikke er offentligt tilhængelig. Fra den 31. marts til den 1. april er Regionsudvalget sat til at mødes i Bruxelles. Her vil drøftelserne spænde fra EU's statsborgerskabs rapport 2010 til den Europæiske indsats imod fattigdom og social eksklusion.

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00