Nye bestyrelsesmedlemmer hos ATV

Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, har valgt fem nye bestyrelsesmedlemmer, som skal bidrage til arbejdet med at gøre Danmark til et af de førende, teknologiske lande.

Nikita Selvig

Der er nye ansigter at finde i bestyrelsen for Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV. Akademiet har nemlig udpeget fem nye medlemmer til sit præsidium, som sammen med de fire eksisterende medlemmer skal fortsætte arbejdet med at styrke teknologiudviklingen og samarbejdet mellem de danske virksomheder og universiteter.

Det oplyser ATV i en pressemeddelelse.

”Danmark har et godt udgangspunkt for at indtage en plads i den teknologiske verdenselite. Men der er også faresignaler, for eksempel at den tekniske forskning er underprioriteret, og at for få unge vælger de tekniske, naturvidenskabelige og sundhedsvidenskabelige uddannelser. Der er nok at tage fat på, for det er inden for Science og Engineering-områderne, at fremtidens vækst og arbejdspladser skal komme fra. Teknologiudvikling er afgørende for danske virksomheders konkurrenceevne, ” siger Carsten Orth Gaarn-Larsen, ATV’s præsident i pressemeddelelsen.

0:000:00