Støjbergs EU-spids vil ikke lade gammelt fjendskab stå i vejen for et valgforbund med DF

“Personligt har jeg ikke noget problem med at samarbejde om ting, hvor vi er enige med Dansk Folkeparti,” siger Danmarksdemokraternes spidskandidat, Kristoffer Storm, i et interview om partiets første EU-togt.

Europa er "kulturelt og integrationsmæssigt udfordret på, at der kommer så mange hertil", og derfor bør EU føre en mere "effektiv" Afrikapolitik. Det mener Kristoffer Storm, som skal forsøge at sikre Danmarksdemokraterne sin første repræsentant i Europa-Parlamentet.
Europa er "kulturelt og integrationsmæssigt udfordret på, at der kommer så mange hertil", og derfor bør EU føre en mere "effektiv" Afrikapolitik. Det mener Kristoffer Storm, som skal forsøge at sikre Danmarksdemokraterne sin første repræsentant i Europa-Parlamentet.Foto: Jacob Kjerumgaard / Danmarksdemokraterne
Julie Schønning

Der bliver kamp om stemmerne på den politiske højrefløj ved det forestående europaparlamentsvalg.

Danmarksdemokraterne vil ligesom Nye Borgerlige for første gang være at finde på stemmesedlen. Og mens Liberal Alliance, der aldrig tidligere har haft en repræsentant i Europa-Parlamentet, oplever stor fremgang, hænger Konservative og Dansk Folkepartis to mandater tilsyneladende i luften, efter interne splittelser og styrtdykkede meningsmålinger.

Derfor ærgrer det Danmarksdemokraternes spidskandidat, Kristoffer Storm, at Konservative og Liberal Alliance har slået pjalterne sammen i et valgforbund i forhåbning om at undgå stemmespild. 

Bare fordi der er nogle DF’ere, som har set sig sure på Danmarksdemokraterne, håber jeg ikke, det skal være sådan noget, der afgør, om vi kan være i valgforbund sammen

Kristoffer Storm
Spidskandidat til Europa-Parlamentet for Danmarksdemokraterne

Altinget logoEU
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget eu kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00