Om  
Steffen Stustad

Ung dansker skal stå i spidsen for Nordens liberale

Den unge venstremand Steffen Stustad er valgt som ny præsident for Nordens Liberale Ungdom. "Jeg glæder mig meget til at være med til at give liberale bud på, hvordan det nordiske samarbejde fremover skal forløbe," siger han.

Anders Redder

Det bliver en dansk ungdomspolitiker, der fremover skal stå i spidsen for at udvikle det liberale samarbejde mellem Nordens unge.

Det står klart, efter at Steffen Stustad ved et årsmøde på Færøerne er blevet valgt som formand for Nordens Liberale Ungdom, der består af liberale ungdomspartier fra hele Norden – herunder Venstre og Liberal Alliances ungdomsafdelinger.

"Det er utrolig vigtigt for sammenhængskraften blandt de nordiske lande, at vi fælles arbejder for at skabe de bedste løsninger, der gør os alle rigere, både samfundsmæssigt og personligt. Det er vigtigt at anerkende, at de nordiske lande deler flere kulturelle ligheder end uligheder, og det er derudfra, vi arbejder," siger den 24-årige Steffen Stustad i en pressemeddelelse om sit nye hverv og fortsætter:

"Derfor glæder jeg mig meget til at være med til at give liberale bud på, hvordan det nordiske samarbejde fremover skal forløbe."

Foruden sit ungdomspolitiske arbejde stiller Steffen Stustad op til kommunalvalget for Venstre i Billund Kommune.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Steffen Stustad

Formand, Nordens Liberale Ungdom, fhv. byrådskandidat (V), Billund Kommune

0:000:00