Analyse af 
Chris Lehmann

Presset på Egelund for at nå et kompromis om kandidatreform når nye højder

Forhandlingerne om regeringens kandidatreform står igen stille. Partierne på Christiansborg venter på, at Egelund og regeringstoppen sætter gang i arbejdet igen.

Christina Egelund sidder for bordenden i forhandlingerne om en reform af kandidatuddannelserne. Men Venstres økonomiminister Stephanie Lose sidder også fortsat med. Partierne på Christiansborg venter på deres næste træk. 
Christina Egelund sidder for bordenden i forhandlingerne om en reform af kandidatuddannelserne. Men Venstres økonomiminister Stephanie Lose sidder også fortsat med. Partierne på Christiansborg venter på deres næste træk. Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix
Chris Lehmann

Alle øjnene i uddannelsesdanmark er rettet mod Christina Egelunds kontor i Uddannelses- og Forskningsministeriet.

For det er i denne uge, hun skal forsøge at få forhandlingerne om regeringens stort anlagte og meget omdiskuterede ønske om en reform af kandidatuddannelserne tilbage på sporet, hvis der skal lande en aftale på denne side af sommerferien.

Forhandlingsforløbet har indtil nu været præget af mange bilaterale møder med ét eller få partier og ministeren, og der har flere gange været pauser med uger mellem møderne.

Altinget logoForskning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forskning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00