Om  
Michael Hedelund
Morten Bødskov

Bødskovs særlige rådgiver tager en pause

Michael Hedelund trækker sig "for nuværende" efter godt en måned som særlig rådgiver for den nye forsvarsminister Morten Bødskov (S). Afskeden skyldes Michael Hedelunds private situation.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Ghita Nidam Møller

Efter godt en måned ved nyslåede forsvarsminister Morten Bødskovs (S) skulder har særlig rådgiver Michael Hedelund valgt at forlade sin nye stilling som særlig rådgiver for en stund. Det oplyser han på LinkedIn

Beslutningen skyldes private omstændigher.

"Mit valg er ikke fravalg af regering eller ministre - eller ministerier (tværtimod), men tilvalg af familie i en lidt svær tid," skriver han.

Michael Hedelunds tur til Borgen ender dermed at blive en foreløbigt kort affære oven på seks år på pressefronten i Danmarks Idrætsforbund (DIF) som rådgiver og souschef for public affairs. 

 

Den nye stilling som særlig rådgiver var ellers et gensyn med den politiske scene for Michael Hedelund, der tidligere har arbejdet som særlig rådgiver for den forhenværende beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) og som politisk rådgiver for Socialdemokratiet på Christiansborg.

Afskeden med Borgen er denne gang også kun en parentes, indtil Michael Hedelund igen får tid og overskud. Indtil da følger han med i den politiske udvikling fra sidelinjen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Hedelund

Public Affairs Director, Navigate
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2007)

Morten Bødskov

Erhvervsminister, MF (S)
BA i samfundsfag (Aalborg Uni. 1994)

0:000:00