Lobbyfirma ansætter oberst

NAVNE: Kommunikationsfirmaet Primetime henter pensioneret oberst ind i folden til at hjælpe virksomheder med at gøre sig lækre overfor politikerne.

Andreas Krog

Et stigende antal kunder på forsvarsområdet får nu kommunikationsfirmaet Primetime til at indgå et samarbejde med pensioneret oberst Eigil Schjønning, der har en lang karriere bag sig i det danske forsvar blandt andet som chef for Totalforsvarsregion Sjælland, chef for Hærens Officersskole, chef for Hærens Kampskole i Oksbøl og brigadechef. Han har desuden været udsendt til tjeneste i Bosnien og Afghanistan samt til tjeneste i NATO-stabe.

Med 40 år i det danske forsvar har Eigil Schjønning som få andre en viden om, hvordan politiske beslutninger implementeres samt dansk forsvars materielindkøb og -anvendelse. Det er således en kapacitet med enorm viden om både nationale og internationale forsvarspolitiske forhold, der nu bliver en del af Primetimes forsvarsteam,” skriver Primetime i en pressemeddelelse.

Historisk mange indkøb
Eigil Schjønning vil fremover indgå som fast associeret forsvarsrådgiver og vil rådgive Primetimes danske og internationale kunder relateret til forsvarsindustrien.

Altinget logoForsvar
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget forsvar kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00