Om  
Peter Høngaard Andersen

Årets erhvervsforskere bliver hædret med pris

Fredag blev dette års vindere af Innovationsfondens Erhvervsforsker Pris kåret. Og prisvinderne spænder bredt med deres udviklede løsninger inden for sundhedsforskning, it og grøn transport.

Ninna Gøbel Rønberg

Randi Lundberg, Kræn Vodder Busk og Sara Shafie kan klappe sig selv på skulderen, for de har nemlig alle sammen vundet Innovationsfondens Erhvervsforsker Pris, der blev uddelt fredag 26. februar, skriver Innovationsfonden.

De tre prisvindere bevæger sig inden for hver deres forskerfelt. Og alle tre får Innovationsfondens direktør, Peter Høngaard Andersen, til at se lyst på fremtiden:

"Jeg kan kun se lyst på fremtiden, når det er talentfulde unge mennesker som Sara, Kræn og Randi, der skal sikre Danmarks position og velstand i årene, der kommer. De har alle vist stort mod, nysgerrighed og stædighed, som alene må kalde på anerkendelse og respekt. Jeg er sikker på, at talentfulde forskerspirer vil se op til disse tre prisvindere og bruge dem som rollemodeller for deres forskningskarriere," siger han i en pressemeddelelse.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024