Andel forventer 20 virksomheder er koblet på gasledning til Lolland-Falster i 2024

Mindst fem virksomheder har allerede indgået en aftale om at blive koblet på den kommende gasledning til Lolland-Falster. Andel satser på, at 20 virksomheder er tilsluttet gasledningen, når den tages i brug i 2024. Se hvilke virksomheder, der allerede har tegnet en kontrakt om at blive koblet på gasledningen. 

Der er allerede stor interesse på Lolland-Falster for den gasledning som klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i februar besluttede skal etableres i 2024.
Der er allerede stor interesse på Lolland-Falster for den gasledning som klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i februar besluttede skal etableres i 2024.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Der er allerede stor interesse for den gasledning, der fra 2024 skal forsyne Lolland-Falster med mere energi. 

Små fire måneder efter, at klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) gav projektet - som har en værdi på 792 millioner kroner - grønt lys, meddeler gasleverandøren Andel nu, at selskabet har kontrakter og hensigtserklæringer fra omkring 20 virksomheder, der ønsker at blive tilsluttet gasledningen.

"Vi er i dialog med en række kunder og har samlet set kontrakter og hensigtserklæringer fra rundt regnet 20 kommende erhvervskunder," lyder det i en skriftlig kommentar fra Henrik Iversen, underdirektør i Andel-koncernens handelsselskab.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00