Om  
Morten Helveg Petersen

Dansk europaparlamentariker skal forhandle EU's elmarkedsreform

Parlamentsmedlem for Radikale Morten Helveg Petersen skal på vegne af sin parlamentsgruppe forhandle reformen af EU's elmarkeder.

Morten Helveg Petersen bliver skyggeordfører på reformen af EU's el-markeder for Renew Europe.
Morten Helveg Petersen bliver skyggeordfører på reformen af EU's el-markeder for Renew Europe.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Emma Brink

Europaparlamentariker Morten Helveg Petersen (R) bliver skyggeordfører på reformen af EU's elmarkeder og skal forhandle på vegne af sin parlamentsgruppe, Renew Europe. Det skriver han i en pressemeddelelse.

Europa-Kommissionen lancerede reformforslaget 14. marts. Reformen er tiltænkt at sætte fart på udbygningen ved vedvarende energi, udfasning af gas og forbrugerbeskyttelse mod høje prisudsving.

Morten Helveg Petersen, der er næstformand i Europa-Parlamentets udvalg om Industri, Forskning og Energi, ser et velfungerende indre marked for strøm baseret på fri konkurrence som den bedste måde at sikre lave og stabile energipriser og europæisk energisikkerhed på.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024