Podcast: Er verdensmålene kun for store virksomheder?

Små virksomheder arbejder i højere grad målrettet med verdensmål i dag, fordi det øger deres konkurrencefordele, og fordi større virksomheder stiller krav til dem. Hør mere i dagens Ajour.

Arkivfoto. Tidligere var det især store virksomheder, som arbejdede målrettet med verdensmålene – men nu er der kommet en overvældende tilslutning fra små virksomheder, fortæller journalist på Altinget Verdensmål Christina Houlind i dagens podcast. 
Arkivfoto. Tidligere var det især store virksomheder, som arbejdede målrettet med verdensmålene – men nu er der kommet en overvældende tilslutning fra små virksomheder, fortæller journalist på Altinget Verdensmål Christina Houlind i dagens podcast. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Caroline Tranberg

Hvordan laver man et CO2-regnskab? Og hvordan undgår man som virksomhed at falde i "greenwashing fælden"? 

Dansk Industri har det sidste halve år oplevet en overvældende tilslutning til kurser, som svarer på netop de spørgsmål.

Først var det især de store virksomheder, som arbejdede målrettet med verdensmålene, men nu vil de små virksomheder også være med.

Christina Houlind er journalist på Altingets nye niche, Verdensmål, og dykker i dag ned i årsagerne til, at små virksomheder også vil arbejde med verdensmål. Det handler især om, at de store virksomheder begynder at stille grønne krav til deres underleverandører, som netop er de små virksomheder. 


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00