Nye debattører til Altinget Energi og Forsyning

DEBATNYT: Altinget Energi og Forsyning opruster sit debatunivers med nye navne, der fremover vil bidrage med skarpe kommentarer. Mød dem her.

Caroline Boas

Altingets læsere vil fremover få glæde af knivskarpe kommentarer fra Morten Helveg Petersen, Laila Kildesgaard, Anna Riis Hedegaard og Lena Kitzing, der alle fire indtræder i Altinget Energi og Forsynings faste korps af kommentarskribenter. Her gør de Bjarke Møller selskab, der fortsætter med at skrive debatstof til Altingets læsere.

Læs mere om de fem kommentarskribenter herunder.

Morten Helveg Petersen (f. 1966), er politiker og medlem af Europa-Parlamentet for Radikale Venstre. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og i 1998 valgt ind i Folketinget for første gang. I 2009 forlod han Folketinget for at blive direktør for Foreningen af Danske Interaktive Medier. Han blev valgt ind i Europa-Parlamentet i 2014 og igen i 2019, hvor særligt energipolitikken har været en gennemgående mærkesag. Det er blandt andet resulteret i, at han i 2018 blev kåret som årets energipolitiker i Bruxelles af magasinet The Parliament Magazine.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00