Ørsted ansætter Grundfos-direktør som ny topchef

JOBNYT: Mads Nipper stopper som adm. direktør i Grundfos og er ansat som ny administrerende direktør i Ørsted.

Ørsted har ansat Mads Nipper som administrerende direktør og koncernchef.

Det skriver energiselskabet i en pressemeddelelse. 

Mads Nipper er i dag administrerende direktør og koncernchef for Grundfos, hvor han har været siden 2014.

"Grundfos er enestående virksomhed. De sidste seks år har været en fantastisk rejse for mig. Jeg har nydt hvert sekund, og jeg er stolt af de ting, vi har nået sammen. Men Ørsted var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til," siger Mads Nipper i en pressemeddelse fra Grundfos. 

Udnævnelsen af Mads Nipper sker som følge af Henrik Poulsens beslutning om at fratræde sin stilling som administrerende direktør for Ørsted.

Mads Nipper tiltræder den 1. januar 2021. Henrik Poulsen fortsætter som administrerende direktør og koncernchef indtil den 31. december 2020.

Grundfos har igangsat søgningen efter Mads Nippers afløser.

Forrige artikel Ny debat: Hvilke forbrændingsanlæg skal med på KL’s “dødsliste”?      Ny debat: Hvilke forbrændingsanlæg skal med på KL’s “dødsliste”?    Næste artikel Regeringen lover handlingsplan: Vil indtænke verdensmål i alle ministerier Regeringen lover handlingsplan: Vil indtænke verdensmål i alle ministerier
Bjarke Ingels: Man skal have lyst til at bo i den bæredygtige by

Bjarke Ingels: Man skal have lyst til at bo i den bæredygtige by

INTERVIEW: Store skinnende skyskrabere i dristige udformninger, megabyer med førerløse biler, hvor alt og alle er forbundet til nettet, kolonier på Månen og på Mars – nå ja, og skibakker på Amager. Når Bjarke Ingels forestiller sig en bæredygtig fremtid, er det bekvemmelighed, sjov og lyst, der præger byerne.