Teknisk samråd om forsyningsstrategi smagte af mere

SAMRÅD: Ministeren skulle torsdag forsvare sin forsyningsstrategi over for en kritisk opposition. Men en times samråd var ikke nok til at komme til bunds i substansen.

Ministeren gjorde grundig brug af sin kontorchef under gårsdagens samråd om forsyningsstrategien.
Ministeren gjorde grundig brug af sin kontorchef under gårsdagens samråd om forsyningsstrategien.
Klaus Ulrik Mortensen

Det er klart, at denne form for undersøgelser altid vil blive kritiseret af dem, der skal realisere potentialet. Men jeg synes, at vi som politikere må kunne hæve os op over det og holde fast i, at det er rimeligt nok, at forsyningssektoren ligesom alle andre sektorer skal effektiviseres.

Lars Christian Lilleholt (V)
Energi-, forsynings- og klimaminister

Én ting kunne parterne efter torsdagens åbne samråd om effektiviseringspotentialet i forsyningssektoren blive enige om: Nemlig at de havde brug for at komme til bunds i tallene.

Og som tilskuer var det svært ikke at være enig med Lars Christian Lilleholt (V), da han efter en lille times teknisk tung debat politikerne imellem foreslog, at en teknisk gennemgang af regeringens forsyningsstrategi måske kunne være en idé.

En tanke, som Jens Joel (S) straks greb og anbefalede blev udvidet til en høring, så alle relevante parter havde mulighed for at komme til orde.

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00