Om  
Ken Bonefeld Nielsen

Telegigant finder ny sikkerhedsrådgiver blandt egne rækker

Ken Bonefeld Nielsen overtager posten som senior sikkerhedsrådgiver i Norlys, hvor han skal hjælpe energi- og teleudbyderen med at være modstandsdygtig overfor mulige brud på sikkerhed og stabilitet i tjenesterne.

Ken Bonefeld Nielsen har en fortid i forsvaret, oplyser Norlys, og har en executive master in business administration fra EVT Business School. Pressefoto.
Ken Bonefeld Nielsen har en fortid i forsvaret, oplyser Norlys, og har en executive master in business administration fra EVT Business School. Pressefoto.Foto: Norlys
Line Høvik Søby

Tele- og energiselskabet Norlys ansætter ny senior cybersikkerhedsrådgiver i form af Ken Bonefeld Nielsen.

Det oplyser Norlys i en pressemeddelelse.

Han tiltræder posten efter fire år som it-sikkerhedschef (CISO) og vicepræsident med ansvar for cyber- og informationssikkerhed i samme virksomhed.

"Jeg har været utrolig glad for rollen som CISO, men er nået til et punkt, hvor jeg gerne vil prioritere den voksende opgave med at fungere som koncernens ansigt ud ad til og overlade stafetten til en meget kompetent efterfølger," udtaler Ken Bonefeld Nielsen og tilføjer:

"Jeg vil fremover fokusere på den rådgivning, der skal sikre, at Norlys og hele branchen er rustet til at håndtere de cybertrusler, som vi bliver mødt af."

Og valget af Ken Bonefeld Nielsen mødes med glæde hos Norlys' chief information officer (CIO), Morten Bilgrav:

"Ken har som CISO flyttet Norlys' sikkerhed til et helt nyt niveau. Området er en kernekompetence for os som virksomhed - ikke mindst i lyset af det øgede trusselsbillede," udtaler han.

Rune Doberck, der hidtil har været director for cyber- og informationssikkerhed i Norlys, konstitueres som CISO.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ken Bonefeld Nielsen

Senior cybersikkerhedsrådgiver, Norlys
Master of Business Administration (EVT Business School)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024