Om  
Jens Jørgen Madsen

Radikale rekrutterer erfaren chef til pressefronten

Jens Jørgen Madsen vender tilbage til Christiansborgs gange i en ny rolle som pressechef for Radikale.

Ghita Nidam Møller

Radikale Venstre opruster på pressefronten med en ny chef læsset med erfaring fra begge sider af den politiske dækning. Fra første august tiltræder Jens Jørgen Madsen nemlig som ny pressechef til at dirigere og navigere rundt i den velkendte mediemanege på Borgen. 

Det oplyser Radikale Venstre i en pressemeddelelse.

Partiet har dermed lokket Jens Jørgen Madsen tilbage til Christiansborgs gange fra sin seneste stilling som senior tech advisor for den danske tech-ambassadør i Silicon Valley.

Han erstatter dermed partiets tidligere pressechef Asbjørn Lindsø, som stoppede 1. maj til fordel for en stilling som pressechef i organisationen Lev Uden Vold.

Jens Jørgen Madsen er uddannet journalist med ledelses- og rådgivererfaring, som han nu trækker med sig over over på den anden side af pressegrænsen i den nye chefstilling.

Her kan han trække på over 20 års erfaring fra sin politiske og journalistiske karriere, der spænder fra stillinger på blandt andet Aktuelt, Mandag Morgen og Berlingske.

I den nye stilling kan han særligt bidrage med sine erfaringer fra tiden på Berlingskes Christiansborg-redaktion, som redaktør og tovholder på Berlingskes Politiko-projekt samt som avisens digitale redaktør.

Han er desuden forfatter til bogen ”Vind Fremtiden", som blev udgivet i forbindelse med DI’s topmøde.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Jørgen Madsen

Direktør, JJ Communications
journalist (DMJX 1995), Berlingskes ’Leadership Academy’ (2012), The Poynter Leadership Academy (2011).

0:000:00