Om  
Sophie Bremer

DR-journalist bliver ny pressechef i Statsministeriet

Efter fire år i DR Nyheder skifter Sophie Bremer journalistrollen ud med en ny stilling som presse- og kommunikationschef i Statsministeriet.

Ghita Nidam Møller

Siden 2016 har Sophie Bremer dækket nyhedsfronten for DR både bag og foran skærmen som TV-vært på diverse politiske programmer til senest at indgå i DR's EU-redaktion. 

Fra 14. september skifter hun de journalistiske redaktionslokaler og tv-skærmen ud med ministergangene som ny presse- og kommunikationschef i Statsministeriet.

Det oplyser hun på sin twitterprofil.

Jobskiftet betyder, at Sophie Bremer tager hul på et nyt karrierekapitel og forlader rollen som politisk journalist til fordel for chefrollen i Statsministeriets kommunikation- og presseafdeling. 

Hun tager dermed sin erfaring fra den journalistiske presse med sig over på den anden side af ministermurene.

Den nye presse- og kommunikationschef kan her trække på sine erfaringer som politisk journalist hos først Ekstra Bladet, dernæst som politisk reporter på TV 2's Christiansborgredaktion og senest i en række stillinger i DR.

Her har hun stået i front som vært på DR2 Dagen, DR1's program "Langt fra Borgen" og har løbende været både vært og redaktør på diverse politiske programmer og breaking nyhedsudsendelser. 

Nu siger hun farvel til den seneste stilling som journalist på DR's EU-redaktion.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sophie Bremer

Presse- og kommunikationschef, Statsministeriet
journalist (SDU)