DIF-boss roser regeringens første leveår - men efterlyser afklaring om udlodningsloven

Hans Natorp er fuld af lovord over for regeringens indsats for idrætten det seneste år. Men han ønsker også at binde en sløjfe omkring den verserende diskussion om udlodningsloven.

DIF-boss er glad for regeringens kamp for at styrke dansk idræt. Men han efterlyser, man snart får lukket for diskussionen om udlodningsloven.
DIF-boss er glad for regeringens kamp for at styrke dansk idræt. Men han efterlyser, man snart får lukket for diskussionen om udlodningsloven.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Rasmus Dahl Løppenthin

DIF-formand Hans Natorp er ikke i tvivl, når han skal bedømme SVM-regeringens indsats på idrætsområdet de seneste 12 måneder.

Et år med SVM

Regeringen runder sit første leveår 15. december. I den forbindelse laver Altinget en interviewserie med centrale idrætsstemmer, som kommenterer SVM-regeringens idrætspolitiske resultater.

I interviewserien taler vi med:

  • Søren Riiskjær, medforfatter til bogen Dansk Idrætspolitik. Tidligere kontorchef i Kulturministeriet og idrætspolitisk chef i DGI.
  • Hans Natorp, formand, DIF.
  • Charlotte Bach Thomassen, Formand, DGI.
  • Bjarne Ibsen, professor, Institut for Idræt og Biomekanik, SDU.
  • Jens Sejer Andersen, international chef, Play the Game.

“DIF er jo en af de organisationer, der i årevis har haft en god og tæt dialog med centraladministrationen og skiftende regeringer,” siger han. 

0:000:00