OL i firmaidræt kommer til Frederikshavn i 2026

Flere aktører i Frederikshavn har efter mange års arbejde sikret, at det næste 'World Company Sport Games', bliver afholdt i byen i 2026. Sportseventet, som bliver kaldt firmaidrættens svar på OL, har deltagere over hele verden med over 5.000 deltagere. 

5.000 deltagere skal i 2026 dyste i forskellige sportsgrene til firmaidrættens svar på OL i Frederikshavn. 
5.000 deltagere skal i 2026 dyste i forskellige sportsgrene til firmaidrættens svar på OL i Frederikshavn. Foto: Luke Macgregor/Reuters/Ritzau Scanpix
Simon Solkær Lassen

De olympiske lege til Frederikshavn i 2026. Ikke mange havde tænkt den tanke. Til gengæld har planlægningen til World Company Sport Games længe været undervejs i den nordjyske by, og nu har Frederikshavn vundet værtsskabet for det store sportsevent i 2026, som bliver kaldt firmaidrættens svar på OL.

En stor sportsbegivenhed der plejer at have over 5.000 deltagere. 

"Det er er stor glæde og ære for os, at vi skal være værter for World Company Sport Games 2026. Vi holder meget af at have gæster, af sport og af fællesskaber, og alt det kombineres her. Vi vil gøre, hvad vi kan for, at det bliver værtskab i verdensklasse. Vi er allerede begyndt at glæde os og forberede os," siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

0:000:00