Ugens profil: ”Vores tid er blevet mere egoistisk”

Samfundet bærer i større og større grad præg af egoisme og fleksibilitet, hvilket gør det sværere at finde frivillige trænere, som vil forpligte sig på lang sigt. Det mener projektleder i DBBF, Ulla Pedersen, der har ansvaret for at udvikle EM i 3x3 basket i 2025.

<div>Ulla Pedersen blev 1. oktober ansat af DBBF som projektleder for 3x3 EM i København. Hun har bred erfaring fra&nbsp;internationale sportsbegivenheder og har i de seneste fire stået med ansvaret for&nbsp;tre internationale kano og kajak events.</div>
Ulla Pedersen blev 1. oktober ansat af DBBF som projektleder for 3x3 EM i København. Hun har bred erfaring fra internationale sportsbegivenheder og har i de seneste fire stået med ansvaret for tre internationale kano og kajak events.
Foto: Privat foto.
Lærke Møller Hansen

En øget egoisme og fleksibilitet har spredt sig til store dele af samfundet.

Tendenser, der ikke gør det nemmere at finde frivillige trænere til idrætslivet, der ønsker at tage ansvar på den lange bane - især til ugentlige træningssessioner.

Vores tid er blevet mere egoistisk, og vi ønsker en større fleksibilitet i vores dagligdag.

Ulla Pedersen
Projektleder hos DBBF for 3x3 EM

Sådan kan man skildre virkeligheden i de danske sportshaller ifølge Ulla Pedersen, der fra 1. oktober er blevet ansat hos DBBF som projektleder for 3x3 EM i København.

Altinget logoIdræt
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget idræt kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00