Om  
Viktor Reddersen
Tina Kragelund Krogh

Radio24syv-arvtager ansætter ny redaktionschef

Radio4, der fra efteråret overtager Radio24syvs sendetilladelse, har ansat Viktor Reddersen som ny redaktionschef. 

Viktor Reddersen skal fra 1. august stå i spidsen for nyheds- og aktualitetsafdelingen på Radio4 som ny redaktionschef.

Det skriver radioen i en pressemeddelelse

Viktor Reddersen kommer fra en stilling som adjunkt på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og har tidligere været ansat som journalist og redaktør på Radio24syv.

Ifølge den nye redaktionschef skal kanalens nyhedsproduktion være kendetegnet ved at sætte dagsordener og droppe de støjende historier.

"Vores journalistiske ambition er at sætte dagsorden – ikke at springe på mange hurtige og i min optik ligegyldige historier, som hver dag støjer. Det betyder også, at de journalister og redaktører, jeg kommer til at arbejde med, skal have tid og ro til at undersøge og undre sig," siger Viktor Reddersen.

Radio4's kommende nyhedschef glæder sig over ansættelsen af Viktor Reddersen, som hun mener har et godt blik for netop de relevante dagsordener.

"Viktor har et knivskarpt blik for den historie, som kalder på at blive trukket frem i lyset. Han har samtidig en god fornemmelse for den dagsorden, som har stor relevans for brugerne, og som derfor kalder på involvering og debat," siger kommende nyhedschef på Radio4, Tina Kragelund.

Radio4 er en ny landsdækkende radiokanal, der fra 1. november 2019 kan høres på FM, DAB og podcast. Radioen overtager Radio24syvs sendetilladelse.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Viktor Reddersen

Journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole 2015)

Tina Kragelund Krogh

Ansvarlig for streaming, TV Midtvest
journalist (DJH 2005)

0:000:00