Om  
Christina Blaagaard
Jesper Rosener

Danske Medier vælger ny formand

Brancheforeningen for danske private medier har valgt direktøren i teknologiens mediehus, Christina Blaagaard, som ny formand. Hun overtager posten fra Jesper Rosener, der stopper efter fire år som formand. 

Laura Bejder Jensen

På en generalforsamling tirsdag blev Christina Blaagaard valgt som ny formand for de private mediers brancheforening, Danske Medier. 

Det skriver Danske Medier i en pressemeddelelse

Den nyvalgte formand ser frem til de opgaver, der venter forude:

”I en tid, hvor enhver på godt og ondt kan påberåbe sig sin version af sandheden i det offentlige rum, er det afgørende, at vi ikke alene fastholder vores principper, men at vi også bruger energi og ydmyghed på at forklare dem,” siger Christina Blaagaard i pressemeddelelsen. 

Administrerende direktør i Danske Mediers Mads Brandstrup fremhæver den nye formands erfaring - særligt med fagmedier:

”Christina kommer fra en stærk baggrund fra både fagmedier, landsdækkende dagblade og har en omfattende viden indenfor en bred palet af teknologimedier. Fagmedier spiller en essentiel rolle i vores samfund i dag, hvor misinformation og fake news udfordrer fakta og undergraver valid nyhedsjournalistik,” siger han. 

Christina Blaagaard er direktør i Teknologiens Mediehus. Hun overtager formandsposten fra administrerende direktør i Jysk Fynske Medier Jesper Rosener, der har været formand siden 2018.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Christina Blaagaard

Direktør, Teknologiens Mediehus, formand, Danske Medier
cand.mag. i historie (Københavns Uni. 2000) MA, International Journalistik (City University)

Jesper Rosener

Adm. direktør, JFM, næstformand, Danske Medier, formand, DMA, bestyrelsesmedlem, Odense Letbane, bestyrelsesmedlem, BoligGruppen
revisor, Syddansk Universitet

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024