Om  
Michael Jacobsen
Lizette Risgaard

Formand og chefredaktør fratræder øjeblikkeligt fra Avisen.dk

Arne Grevsen træder med øjeblikkelig virkning tilbage som formand for A-Pressen og Avisen.dk. Han afløses af henholdsvis Lizette Risgaard og Michael Jacobsen fra LO. Chefredaktør Lise Bondesen fratræder ligeledes.

Kiki Qvistgaard

A-Pressen og Avisen.dk får per dags dato ny formand. Arne Grevsen, 1. næstformand i LO og gruppeformand for SiD/3F, træder tilbage og overlader posterne til henholdsvis Lizette Riisgaard, formand for LO, og chefen for LO's formandssekretariat, Michael Jacobsen.

Det skriver LO i en pressemeddelelse

"Det er kapitalejernes opfattelse, at der er akut behov for en ny kurs for Avisen.dk ApS, hvorfor der hurtigst muligt skal udarbejdes nyt forretningsgrundlag og strategi, som kan sikre, at Avisen.dk fortsat kan eksistere som et centrum-venstre baseret nyhedsmedie på et forsvarligt økonomisk grundlag," skriver LO ifølge MediaWatch. A-Pressen ejer 51 procent af Avisen.dk. 

Desuden fratræder chefredaktør for Avisen.dk Lise Bondesen sin stilling med øjeblikkelig virkning. Redaktionschef Søren Lauridsen er indtil videre konstitueret på posterne som administrerende direktør og chefredaktør. 

...

Artiklen er opdateret 29. september 07.30. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Jacobsen

Direktør, Ansatte Tandlægers Organisation, fhv. direktør, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH), formand, A4 Medier
cand.jur. (Københavns Uni., 1988)

Lizette Risgaard

Fhv. formand, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH)
kontorfunktionær (Handelsskole), lederuddannelse, MPA

0:000:00