Om  
Pernille Vermund
Nick Mogensen

Nye Borgerlige finder ny spidskandidat i Vestjylland

29-årige Nick Mogensen stiller op for Nye Borgerlige i Vestjyllands Storkreds til det kommende folketingsvalg. 

Linnea Molbech Sabri

Medforpagter og kok ved Vedersø Klit Hotel, Nick Mogensen, er Nye Borgerliges nye spidskandidat i Vestjylland, skriver Folkebladet Lemvig

29-årige Nick Mogensen har ikke tidligere været medlem af et politisk parti, men han blev kontaktet af Nye Borgerliges formand, Pernille Vermund, på baggrund af en række kritiske indlæg, han har skrevet til netavisen Folkets Avis.

Heri kritiserede han blandt andet eksperimenterende teater, en allestedsnærværende stat og den kulturelle og politiske elite. 

"Jeg har fulgt ham på de sociale medier, og vi har mange fælles venner og bekendte. Så tog vi et møde, og han virkede som én, der har noget livs- og erhvervserfaring, og så spurgte jeg, om ikke han ville stille op," udtaler Pernille Vermund, partiformand for Nye Borgerlige.

Nick Mogensen ser blandt andet kandidaturet som en mulighed for at kæmpe for vestjyske mærkesager. Han har boet i Viborg, Aalborg og Aarhus det meste af sit liv, men er flyttet til Vedersø i Vestjylland i starten af 2018 for at forpagte Vedersø Klit Hotel.

"Min oplevelse er, at man nogle gange siger, at folk herude er nogle bønder – men det er ikke min oplevelse. Her er masser af driftige og kloge mennesker, og det kan jeg understrege med mit kandidatur og forhåbentlig give vestjyderne en stemme i den kulturelle debat," siger han.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Pernille Vermund

MF (LA), fhv. formand og stifter, Nye Borgerlige
cand.arch. (Kunstakademiets Arkitektskole 2001)

Nick Mogensen

Forpagter og køkkenchef, Vedersø Klit Hotel

0:000:00