Om  
Connie Hedegaard

Connie Hedegaard stopper som bestyrelsesformand i Berlingske Media

Den tidligere konservative minister Connie Hedegaard stopper som bestyrelsesformand for Berlingske Media.

Connie Hedegaard stopper i Berlingske Media i forbindelse med en netop udmeldt forenkling af selskabsstrukturen.
Connie Hedegaard stopper i Berlingske Media i forbindelse med en netop udmeldt forenkling af selskabsstrukturen.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Shani Hannah Shalom

Den tidligere EU-kommissær og konservative minister Connie Hedegaard har siden 2018 siddet for bordenden i mediekoncernens bestyrelse, men stopper nu i forbindelse med en netop udmeldt forenkling af selskabsstrukturen.

Det skriver Berlingske Media i en pressemeddelelse

I dag meldte koncernen ud, at den efter en årrække med delt ejerskab køber BTMX og således ejer 100 procent. B.T. blev før drevet i selskabet BTMX, som var 70 procent ejet af Berlingske Media og 30 procent af den schweiziske mediekoncern TX Group. 

Købet betyder også, at Berlingske Media får en intern bestyrelse, hvor DPG Medias topchef, Erik Roddenhof, bliver bestyrelsesformand og den nuværende bestyrelsesformand, Connie Hedegaard, fratræder. 

Erik Roddenhof takker Connie Hedegaard for en succesrig periode som bestyrelsesformand, hvor han fremhæver, at Berlingske Media igen har placeret sig stærkt i det danske mediebillede og skabt flotte finansielle resultater.

Connie Hedegaard opnåede i sin politiske karriere stor popularitet som konservativ miljøminister og senere klima- og energiminister i VK-regeringen, indtil hun i 2009 blev EU's klimakommissær.

Inden tiden som minister har hun også gebærdet sig i mediebranchen og været journalist på Berlingske, chef for Radioavisen på DR og studievært på DR2's nyhedsprogram Deadline.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Connie Hedegaard

Formand, OECD’s Round Table for Sustainable Development, fhv. minister & MF (K), EU-kommissær
cand.mag. i historie og litteraturvidenskab (Københavns Uni. 1991)

0:000:00