Om  
Anne Wittorff Rusbjerg

Dameblad får mere kønspolitisk profil og ny chefredaktør

Anne Wittorf Rusbjerg tiltræder 1. marts som chefredaktør på femina.dk, som har kastet sit image som dameblad af sig med en mere kønsaktiv profil. Samtidigt skifter mediet navn til Femina update.

Redaktionen

Anne Wittorf Rusbjerg tiltræder 1. marts som chefredaktør på femina.dk. Det skriver Aller Media i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en stilling som digital redaktionschef på sammesteds.

”Femina.dk har de seneste år gennemgået en helt exceptionel udvikling, og er nu et stærkt, dagsordensættende aktualitetsmedie, der især har fokus på ligestilling og rettigheder. Det er helt unikt – og jeg er uendelig stolt over, at jeg får lov til at drive den udvikling videre,” siger Anne Wittorff Rusbjerg.

Samtidig skifter Femina.dk navn til Femina update, hvilket skal medvirke til at understrege mediets rolle som ”selvstændigt aktualitetsmedie,” hedder det.

Anne Wittorff Rusbjerg blev ansat på Femina i april sidste år som forsideredaktør og blev i oktober digital redaktionschef. Tidligere har hun været digital nyhedsredaktør på Berlingske og nyhedschef på Fyens Stiftstidende. I den nye rolle som chefredaktør erstatter hun Isabella Hindkjær, der 1. marts tiltræder som redaktionschef for P3 Radio og Podcast i DR. 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Wittorff Rusbjerg

Chefredaktør, Femina update

0:000:00