Om  
Morten Marinus

Endnu en DF'er forlader partiet

Den nordjyske DF'er, Morten Marinus, siger tak for dansen. Tidligere på ugen trak han sig som folketingskandidat, men nu melder han sig helt ud af partiet.

Den forhenværende medieordfører, Morten Marinus, forlader Dansk Folkeparti. Han smækker ikke med døren, men kan ikke længere danse med på DF's dans.
Den forhenværende medieordfører, Morten Marinus, forlader Dansk Folkeparti. Han smækker ikke med døren, men kan ikke længere danse med på DF's dans.Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Morten Marinus smækker ikke med døren, men han kan heller ikke se sig i Dansk Folkeparti længere.

Det skriver han i en opdatering på Facebook.

Dermed melder han sig ind i den efterhånden store gruppe af DF'ere, der har forladt partiet på det sidste.

Morten Marinus var medlem af Folketinget fra 2011 til 2019, hvor han som medieordfører særligt markerede sig i sagen om udflytningen af Radio24Syv.

Og selvom det var planen, at han skulle genopstille for DF ved det kommende folketingsvalg, kan han ikke længere danse med på DF’s dans.

"Intet står stille, heller ikke et dansegulv. Og selvom det påstås, at musikken er den samme, så kan jeg ikke længere genkende dansen, der danses," skriver han på Facebook.

Dansk Folkeparti står nu tilbage med 66 kandidater til Folketinget, hvilket er 25 procent færre kandidater end ved de seneste tre folketingsvalg.

 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Morten Marinus

Fhv. MF (DF), fhv. 1. viceborgmester, Jammerbugt Kommune
ubefaren skibsassistent (Svendborg Søfartsskole. 1996), sygehusportør (Aalborg Sygehus)

0:000:00