Om  
Lena Bøgild
Katarina Brøchner

Fhv. TV 2- og Discovery-chefer åbner kommunikations- og PR-bureau

Katarina Brøchner og Lena Bøgild åbner bureauet BrøchnerBøgild, efter de i juni begge sagde deres stillinger på TV 2 og Discovery op.

Max Læbo Wulff

Katarina Brøchner, der er tidligere PR-chef hos TV 2, og Lena Bøgild, der er tidligere kommunikationsdirektør hos Discovery, åbner sammen kommunikations- og pr-bureauet BrøchnerBøgild. De sagde begge deres stillinger på henholdsvis TV 2 og Discovery op i juni måned.

BrøchnerBøgild skal ifølge en pressemeddelelse, bureauet har sendt ud, ”hjælpe virksomheder med at nå mærkbare resultater”.

“Vi kommer begge med en solid erfaring fra medieindustrien. En branche, der på godt og ondt har stor bevågenhed, og hvor det kræves, at man altid er et skridt foran og både er i stand til at holde hovedet koldt og handle hurtigt. Vi har med sikker hånd skulle navigere i alle tænkelige scenarier, og har opbygget en solid erfaring, som vi tror på, kan gøre en reel forskel for mange virksomheder”, udtaler Lena Bøgild i pressemeddelelsen.

Katarina Brøchner mener, at virksomheders rolle i mediebilleder får større og større betydning.

“God kommunikation er det, der både skaber en succes og forhindrer eller begrænser en krise. Og netop derfor hænger kommunikation og bundlinje uløseligt sammen,” udtaler Katarina Brøchner i pressemeddelelsen.

BrøchnerBøgild skal især udføre opgaver for medie- og kulturbranchen, men bureauets første kunde er et forsikringsselskab, og de to stiftere vil gerne have kunder indenfor flere forskellige brancher.

Katarina Brøchner har været pr-chef på TV 2 Danmark i ti år, hun har desuden været projektleder for Heart & Soul Communications. 

Lena Bøgild har været kommunikationsdirektør for Discovery. Hun har også været pr-konsulent på TV 2 og pressechef for CPH:DOX.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lena Bøgild

CEO og Partner i BrøchnerBøgild, bestyrelsesmedlem, TV 2 Lorry
Journalist, cand.mag. og Master i Documentary Filmmaking

Katarina Brøchner

partner, BrøchnerBøgild

0:000:00