Jelved tror på medieforlig inden sommerferien

STATUS: Kulturminister Marianne Jelved (R) tror fortsat, at medieaftalen vil falde på plads, inden Folketinget lukker ned for sommeren i slutningen af juni. Samme melding kommer fra Venstre, som dog understreger, at der fortsat er langt vej igen.
Kulturminister Marianne Jelved (R) tror fortsat, at partierne når til enighed om medieaftalen inden sommerferien.
Kulturminister Marianne Jelved (R) tror fortsat, at partierne når til enighed om medieaftalen inden sommerferien.Foto: Camilla Kongsted/Altinget.dk
Per Bang Thomsen

Der er en god stemning omkring bordet, og vi har haft nogle gode drøftelser. Derfor håber og tror jeg, at vi kan få landet et bredt forlig inden sommerferien.

Marianne Jelved (R)
Kulturminister
Det er godt to måneder siden, at kulturminister Marianne Jelved (R) skød de formelle forhandlinger om den nye medieaftale i gang i Kulturministeriet på Gammel Strand.

Selv om flere af Folketingets medieordførere var ude med kritiske kommentarer om især DR inden forhandlingsstart, er forhandlingerne dog ifølge Altinget | Kulturs oplysninger forløbet roligt.

Og kulturministeren selv tror fortsat på en aftale inden sommerferien, som fra begyndelsen af har været hendes egen arbejdsdeadline.

"Der er en god stemning omkring bordet, og vi har haft nogle gode drøftelser. Derfor håber og tror jeg, at vi kan få landet et bredt forlig inden sommerferien. Men jeg presser ikke nogen, og vi behøver ikke at blive færdige der, så vi tager den tid, der skal til," siger Marianne Jelved.

0:000:00