Kendt TV 2-journalist stopper

NAVNE: Knud Brix stopper som politisk reporter på TV 2 for at lave radio.

Efter seks år som politisk reporter på TV 2 skal journalist Knud Brix nu være vært på Radio24syv Morgen. Det oplyser Brix på Twitter.

Brix er uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole og Københavns Universitet og har i ti år dækket dansk politik på blandt andet Nyhedsavisen, Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og altså senest på TV 2.  

Udover arbejdet som politisk journalist udgav Brix i 2017 digtsamlingen Natfolden, der dog kredser om emner som Christiansborg, politik, magt og afmagt.

Per Stig Møller kaldte i den forbindelse Brix en "mellemting mellem Yahya Hassan og Jess Ørnsbo" og skrev i sin anmeldelse på Altinget, at "Digtene bidrager således ingenlunde til en forståelse af det politiske liv og dets udøvere, men til leden ved det hele".

Nyhedsprogrammet Radio24syv Morgen sender alle hverdage fra klokken 6:05.

 

 

Forrige artikel Amerikansk forfatter: Grådige giganter har erobret verden – og det er dit ansvar at tage kampen op Amerikansk forfatter: Grådige giganter har erobret verden – og det er dit ansvar at tage kampen op Næste artikel Biografer roser S-forslag: Viser gerne forestillinger fra Det Kgl. Teater Biografer roser S-forslag: Viser gerne forestillinger fra Det Kgl. Teater
Partier åbner for skatterabat til de kreative erhverv

Partier åbner for skatterabat til de kreative erhverv

KREATIV VÆKST: V og DF vil se på mulighederne for at lokke udenlandske produktioner til landet med incitamentsordninger for at styrke de kreative erhverv. Det sker på baggrund af regeringens vækstteam, der offentliggjorde sine anbefalinger i forrige uge.