Om  
Stine Liv Johansen

Kulturministeren vil udpege ny formand for Medierådet for Børn og Unge

Stine Liv Johansen var genindstillet som formand for Medierådet for Børn og Unge, men kulturministeren har udpeget en anden kandidat.

Foto: Medierådet for Børn og Unge
Claudia Steenhard

Efter seks år først som børnesagkyndigt medlem og siden formand er Stine Liv Johansen ikke blevet genudpeget i Medierådet for Børn og Unge. 

Det skriver hun på Twitter.

"I går udløb min beskikkelsesperiode som formand for Medierådet for Børn og Unge. Jeg havde gerne taget en periode mere og var blevet indstillet af rådet til genbeskikkelse, men kulturministeren har valgt at udpege en anden," skriver Stine Liv Johansen.

Stine Liv Johansen er ph.d. og lektor ved Center for Børns Litteratur og Medier ved Aarhus Universitet. Hun blev udpeget til formand for Medierådet for Børn og Unge i 2019. Nu har kulturministeren altså besluttet ikke at lade Stine Liv Johansen blive i formandsstolen. 

Men Stine Liv Johansen er ikke færdig med at blande sig i debatten, skriver hun, og har allerede planer for, hvad tiden skal gå med: 

"Jeg får bedre tid til at fordybe mig i forskning nu og jeg har en lang liste med projekter, jeg glæder mig til at kaste mig over," skriver hun og fortsætter:

"Jeg får også bedre tid til at komme ud og holde foredrag, deltage i debatter og workshops og i andre faglige sammenhænge, hvor mit input kan bruges."

Kulturministeriet har endnu ikke meldt ud, hvem der bliver ny formand i rådet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Stine Liv Johansen

Lektor, ph.d., Center for Børns Litteratur og Medier, Aarhus Universitet, fhv. formand, Medierådet for Børn og Unge
ph.d, børn og medievaner (Aarhus Uni. 2008)

0:000:00