Om  
Lisbeth Knudsen

Lisbeth Knudsen bliver del af Rønnow Arkitekters bestyrelse

Altinget og Mandag Morgens strategidirektør Lisbeth Knudsen bliver medlem af arkitektfirmaet Rønnow Arkitekters bestyrelse.

Max Læbo Wulff

Lisbeth Knudsen, der er strategidirektør for Altinget og Mandag Mandag, er nyt medlem af Rønnow Arkitekters bestyrelsen. 

Det skriver arkitektfirmaet i pressemeddelelse.

Udpegelsen fandt sted ved en generalforsamling den 23. marts.

”Jeg søger altid passionen i det professionelle ledelsesarbejde, jeg beskæftiger mig med, og med Rønnow Arkitekter har det været meget nemt at finde den. Jeg glæder mig til sammen med bestyrelse og medarbejdere at videreudvikle på den stærke profil, som virksomheden allerede har med bæredygtig byggeskik både i forhold til arbejdet med historiske bygninger og med nybyggeri. Det er et stærkt DNA og en position med et potentiale, der passer helt rigtigt til den fremtid, vi kigger ind i, og de holdninger, som vægter højt hos kunderne", siger Lisbeth Knudsen i pressemeddelelsen.

Lisbeth Knudsen afløser partner for Rønnow Arkitekter i bestyrelsen Mette Prip Bonné.

Foruden at være strategidirektør for Altinget og Mandag Morgen, hvor hun tidligere var chefredaktør, er Lisbeth Knudsen bestyrelsesformand for blandt andet Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) og Odense Symfoniorkester og medlem af bestyrelserne i blandt andet NIRAS Group, Illum-Fondet og Enigma – Museum for post, tele og kommunikation.

Lisbeth Knudsen har tidligere været chefredaktør for Berlingske og koncernchef for Berlingske Media i otte år, nyhedsdirektør i DR, direktør for A-pressen og chefredaktør for Aktuelt. 

Lisbeth Knudsen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lisbeth Knudsen

Strategidirektør, Altinget og Mandag Morgen, formand, Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, Odense Symfoniorkester og Rønnow, Leth og Gori Arkitekter, Foreningen TjekDet og Demokratikommissionen, bestyrelsesleder, Niras
journalist (DJH 1975)

0:000:00