Om  
Mia Wagner
Brian Mikkelsen

Mia Wagner forlader flere bestyrelser

Med et trylleslag stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, efter hun torsdag blev udnævnt som ny digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

I forbindelse med sin nye post som minister stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, herunder Dansk Erhvervs. Arkivfoto. 
I forbindelse med sin nye post som minister stopper Mia Wagner i en række bestyrelser, herunder Dansk Erhvervs. Arkivfoto. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-HansenMikala Satiya Rørbech

Serieinvestoren Mia Wagner er færdig i flere bestyrelser som følge af, at hun torsdag er blevet udpeget som ny digitaliseringsminister og minister for ligestilling.

I første omgang drejer det sig om bestyrelsesposterne i Dansk Erhverv, Unicef samt Danmarks Eksport- og Investeringsfond, hvor hun har siddet siden august 2022

"Erhvervsministeriet oplyser, at Mia Wagner i forlængelse af hendes udpegning som minister udtræder af Danmarks Eksport- og investeringsfonds bestyrelse," lyder det i en skriftlig kommentar fra Erhvervsministeriet, der endnu ikke sætter navn på den nye ministers afløser. 

0:000:00