Millioner til spiludvikling og elitesport: Det ved vi om regeringens kommende finanslovsudspil

I denne uge fremlægger regeringen et samlet bud på en finanslov for 2024. Der er dog allerede fremlagt flere deludspil, som vi har samlet her. Vi opdaterer løbende overblikket.

"Finanslovsforslaget skal bruges til at understøtte SVM-regeringens genstart efter den miserable start," vurderer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.
"Finanslovsforslaget skal bruges til at understøtte SVM-regeringens genstart efter den miserable start," vurderer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Frida FlinchRasmus Lauge WindingSebastian Vidkjær Stone

Det er kun fire måneder siden, regeringen fik vedtaget en finanslov for 2023. Men allerede nu står finansloven anno 2024 for døren. 

Og regeringens bud bliver formentlig mere kulørt end det forrige. Det vurderer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein.

"Finanslovsforslaget skal bruges til at understøtte SVM-regeringens genstart efter den miserable begyndelse. Der vil efter al sandsynlig være lækkerbiskener til både Venstre og Socialdemokratiet, der begge har blødt vælgere i stor stil." 

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00