Om  
Lars-Johan Jarnheimer
Steen Riisgaard

Ny bestyrelsesformand i Egmont

Lars-Johan Jarnheimer bliver ny bestyrelsesformand for Egmont. Han afløser Steen Riisgaard, der har været formand de seneste tre år og bestyrelsesmedlem de seneste 15 år.

Mikkel Bødker Olesen

Egmonts nye bestyrelsesformand bliver svenskeren Lars-Johan Jarnheimer, der afløser Steen Riisgaard på posten, skriver Egmont i en pressemeddelelse. Steen Riisgaard nåede at være formand for bestyrelsen i tre år, og han har været en del af bestyrelsen igennem de sidste 15 år, men han træder nu ud af bestyrelsen.

Lars-Johan Jarnheimer indtrådte i Egmonts bestyrelse i 2011 og har tidligere været direktør for Tele2 AB. Udover formandsposten i Egmonts bestyrelse er Lars-Johan Jarnheimer også bestyrelsesformand for INGKA Holding BV, Qliro AB og Arvid Nordquist samt medlem af bestyrelserne i SAS Group og Elite Hotels.

Egmont bestyrelsen skifter ikke kun formand. Bestyrelsen får også to nye medlemmer i form af Josh Bottomley, der er digital chef for HSBC, og Dr. Christian Wegner, der indtil for nylig var ansat i ProSiebensat.1.

"Bestyrelsen takker Steen Riisgaard for hans dedikerede arbejde som formand for Egmont. Jeg vil også gerne byde velkommen til de to nye bestyrelsesmedlemmer, Josh Bottomley og Christian Wegner. Med dem om bord bliver bestyrelsen suppleret med to stærke profiler, der har omfattende international erfaring med medier, forbrugerteknologi og digital udvikling," siger Lars-Johan Jarnheimer i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lars-Johan Jarnheimer

Fhv. bestyrelsesformand, Egmont

Steen Riisgaard

Bestyrelsesmedlem, Novo Nordisk Fonden, næstformand, Novo Holding
MSc, mikrobiologi (Københavns Uni.)

0:000:00