Om  
Anne Mette Svane

Nye ansigter klar på TV 2 News efter valget

TV 2 News har antaget Nadia Filt og Andrea Dragsdahl som nye værter på TV 2 News. De kommer til at bidrage til den politiske dækning efter folketingsvalget 1. november.

Redaktionen

Nadia Filt og Andrea Dragsdahl bliver nye værter på TV 2 News.

Det oplyser TV 2.

Nadia Filt kommer fra en stilling som presserådgiver i Finansministeriet og har allerede erfaring som vært på TV 2 Sporten og TV 2 Lorry. Andrea Dragsdahl kommer fra DR.

Chefredaktør på TV 2 News Anne Mette Svane siger i en pressemeddelelse fra TV 2 om de to nye skærmansigter:

"Nadia Filt og Andrea Dragsdahl er fremragende journalister, fordi de har stor viden og er nysgerrige på en verden i krise og opbrud. De gør en forskel med deres journalistik, fordi de insisterer på at flytte hver historie med skarpe, oplysende og kritiske spørgsmål."

Desuden ansætter TV 2 News som ny redaktionschef Magnus Bjerg, der netop er hjemvendt fra New York, hvor han har arbejdet som journalist og mediekonsulent.

”Interessen for troværdige nyheder og fordybelse har aldrig været større, fordi vi lever i en urolig verden, der går fra den ene krise til den anden. Her står TV 2 News stærkt, og den styrkeposition skal vi udvikle digitalt med Magnus Bjerg i en afgørende nøglerolle,” siger Anne Mette Svane.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Mette Svane

Chefredaktør, TV 2 News
journalist (DJH 2002)

0:000:00