Om  
Anne-Marie Dohm
Johannes Flensted-Jensen

Radio4-direktør ny formand for Moesgaards bestyrelse

Anne-Marie Dohm er ved årsskiftet blevet ny bestyrelsesformand for Moesgaard Museum.

Christian Juhl Mølgaard

Direktør for Radio4 og tidligere direktør i DR, Anne-Marie Dohm, har overtaget formandsposten efter forhenværende amtsborgmester Johannes Flensted-Jensen, der har siddet i bestyrelsen for museet siden 2002.

Som formand for Moesgaards bestyrelse har Johannes Flensted-Jensen blandt andet været med til at gennemføre opførelsen af museets store udstillingsbygning tegnet af Henning Larsen Architects.

Anne-Marie Dohm har siddet i bestyrelsen for Moesgaard i et års tid og har taget del i arbejdet med museets nye strategi, som lanceres samtidig med formandsskiftet.

"Jeg glæder mig til at bidrage til, at Moesgaard Museum i de kommende år udnytter museets helt unikke position til at sætte Danmark og nordisk kulturhistorie ind i en global sammenhæng. Med en stor satsning ønsker vi at tilbyde en større del af befolkningen indsigt i vores fælles fortid og forståelse for vores position i verden i dag," siger Anne-Marie Dohm i en pressemeddelelse. Museumsdirektør Mads Kähler Holst tilføjer:

"Jeg ser meget frem til et tæt samarbejde med Anne-Marie Dohm om den fortsatte udvikling af Moesgaard. Vi er nu på et sted, hvor museet har fået etableret sig godt i de fantastiske nye udstillingsrammer, og vi kan begynde at sætte store mål for fremtiden. Det er et arbejde, som Anne-Marie Dohm allerede har været dybt involveret i i bestyrelsen, og som jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet om."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne-Marie Dohm

Fhv. administrerende direktør & ansv. chefredaktør, Radio4
journalist (DJH 1994)

Johannes Flensted-Jensen

Fhv.
cand.mag. i historie og idræt (Københavns Uni. 1973)

0:000:00