Spritnyt kalendersystem: Nu bliver det nemmere at søge offentlige tilskud

KALENDER: Moderniseringsstyrelsen har for nylig oprettet en puljekalender, som skal gøre det lettere for danske borgere at holde styr på, hvornår de senest skal søge statslige tilskud.

Borgere, foreninger, offentlige institutioner og virksomheder har kæmpet med at navigere rundt i ansøgningsfrister på de over 400 forskellige statslige puljer, som man kan søge tilskud til. 

Men skal være slut, mener Morderniseringsstyrelsen, der har oprettet et nyt kalendersystem, som styrelsen har navngivet Puljekalenderen.

Borgere skal kun holde øje fire gange årligt
Puljekalenderen samler alle relevante informationer om aktuelle og fremtidige tilskudspuljer, så man kun skal holde øje med de forskellige ansøgningsfrister hvert årlige kvartal; første hverdag i februar, maj, august og november.

Det nye kalendersystem samler de tidligere ansøgningsportaler, så det bliver lettere at holde styr på, hvordan og hvornår man skal søge tilskud til eksempelvis erhvervsfremmende initiativer og arbejdslegater til den enkelte borger.

"Med vores nye puljekalender slipper man for at skulle holde øje med ansøgningsfristerne året rundt. Kalenderen giver fire gange om året et overblik over de puljer, man kan søge de næste tre måneder," siger kontorchef i Statsregnskab, Erik Hammer, i en pressemeddelelse.

Der er statslige puljer inden for alt fra blandt andet forsvars- til klima-, miljø, uddannelses- og kulturområdet. 

Kalenderen blev for første gang offentliggjort 3. februar i år. Så allerede nu kan man slå på tasterne og tjekke ansøgningsfrister på igangværende tilskudspuljer på www.statens-tilskudspuljer.dk.

Moderniseringsstyrelsen garanterer, at der minimum vil være 14-dages ansøgningsfrist, hver gang et ministerium offentliggør en ny pulje på hjemmesiden.

Forrige artikel Når magten skifter på Christiansborg, skifter magten på Det Kongelige Teater Når magten skifter på Christiansborg, skifter magten på Det Kongelige Teater Næste artikel Lars Werge bliver ny direktør for Danske Biografer Lars Werge bliver ny direktør for Danske Biografer