Om  
Ann Lykke Davidsen

Tidligere Radio Loud-direktør bliver ny kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund

Med et brancheskift bliver tidligere programdirektør på Radio Loud Ann Lykke Davidsen ny kommunikationschef i Dansk Håndbold Forbund. 

Jeg vil med rød-hvide klapperør på lægterne gøre mit til at sikre flere danske medaljer, skriver Ann Lykke Davidsen om sin nye stilling. 
Jeg vil med rød-hvide klapperør på lægterne gøre mit til at sikre flere danske medaljer, skriver Ann Lykke Davidsen om sin nye stilling. Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix
Shani Hannah Shalom

Fremover skal Ann Lykke Davidsen stå i spidsen for Dansk Håndbold Forbunds kommunikationsindsats. Det skriver hun selv i et LinkedIn-opslag

"Jeg har længe ønsket et brancheskifte med mulighed for at udvikle videre på mine kompetencer og få nogle nye, så jeg er fuld af begejstring og forventningsglæde over at skulle træde ind på en bane, der både har en perlerække af fantastiske landshold og som samtidig dyrker talentudvikling, fællesskab og lokal vækst på tværs af hele landet," skriver hun i opslaget. 

Ann Lykke Davidsen stoppede i august måned som programdirektør på Radio Loud efter to tumultariske år på posten og kritik for blandt andet lave lyttertal. Hun var med til at starte radioen op, da den gik i luften. 

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00