Om  
Lea Korsgaard
Sandy French

Tre nominerede til Årets Redaktør

De nominerede til Årets Redaktør 2016 rummer en indlandschef ved DR, en redaktør for Fagbladet 3F samt en Zetland-redaktør. 

Sara Ridder

Indlandschef ved DR Nyheder Sandy French, redaktør for Fagbladet 3F's medier Jonas Højlund og chefredaktør for Zetland Lea Korsgaard er nominerede til titlen som Årets Redaktør 2016.

Juryen, der består af chefredaktør og direktør for Mandag Morgen, Lisbeth Knudsen, (formand) samt redaktionschef Jakob Nielsen, Politiken, chefredaktør Jeanet Rosenkjær Horstmann, Realityportalen, og sidste års vinder Dorthe Carlsen, begrunder nomineringen af de tre således:

Sandy French, indlandschef DR Nyheder
Sandy French nomineres for sit arbejde som indholdschef på DR Nyheder. Det er her fagligheden i institutionen DRs nyhedsdækning skal stå sin prøve, og det er her øretævernes holdplads ofte er. Og her befinder Sandy sig godt. Sandy kan både motivere, sætte i gang, forklare og – hvis det kræves – forsvare DR Nyheders journalistiske satsninger. Hun er fagligt respekteret af både medarbejdere og kolleger i DR Nyheder. Hun kommunikerer tydeligt og kontant. Hun tager sine medarbejdere alvorligt, er omsorgsfuld, men ikke bange for at tage fat om problemer, når det er det, der skal gøres. Hun er ærlig og ordentlig, og bag en til tider barsk facade banker et varmt hjerte. Hun forstår at samarbejde med fokus på helheden og det bedste produkt.

Altinget logoKultur
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget kultur kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00