Bred opbakning til salg af sommerhuse

SALG: Alle partier på nær Enhedslisten bakker op om miljøministerens forslag om salg af omkring 300 sommerhusgrunde, som staten ejer.
Anders Jerking
Der var bred opbakning til miljøministerens forslag om at sælge op til 300 statsejede sommerhusgrunde, da forslaget blev førstebehandlet i sidste uge. Kun Enhedslisten er imod forslaget.

Lovforslaget drejer sig om salg af en række grunde, som staten ejer, men lejer ud til private, der har deres sommerhuse på grundene. Med forslaget får lejerne mulighed for at købe grundene af staten.

Venstres miljøordfører, <span style="color: #606060;">Eyvind Vesselbo</span>, understregede, at Venstre ikke mener, at staten skal eje sommerhusegrunde. De Konservatives miljøordfører, <span style="color: #606060;">Per Ørum Jørgensen</span>, var enig og pointerede, at man også kunne se på, om staten skal eje campingpladser og skove.

Dansk Folkepartis miljøordfører, <span style="color: #606060;">Jørn Dohrmann</span>, bakkede forslaget op - ikke mindst fordi, at lejerne ikke bliver tvunget til at købe grundene.

0:000:00