Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

Ursula von der Leyen gør status, Miljø- og Fødevareudvalget rejser, Lars Aagaard åbner måske døre, nordmændene stemmer, og Altinget lancerer ny portal. Det er nogle af de ting, du skal holde øje med i denne uge.

Tirsdag 12. september åbner Altinget den 30. abonnements-niche om dansk og europæisk politik for professionelle interessevaretagere. 'Altinget Maritim' er titlen på det nye, digitale medie.
Tirsdag 12. september åbner Altinget den 30. abonnements-niche om dansk og europæisk politik for professionelle interessevaretagere. 'Altinget Maritim' er titlen på det nye, digitale medie.Foto: Arthur J. Cammelbeeck
Morten Øyen

Godmorgen og velkommen til en grøn overflyvning af dansk politik i denne uge.

Klimaminister Lars Aagaard (M) er hjemme igen fra Grønland, og nu skulle ordførerne være forsynet med et første udkast til en aftale om CO2-fangst. Disse forhandlinger ventes derfor genoptaget, mens der stadig ventes på nyt i forhandlingerne om 2025-klimamålet samt et udspil, der kommer ”snart”, som skal tegne vejen mod en firedobling af vedvarende energi på land i 2030.

Ifølge klimalovens årshjul er det også måneden for regeringens klimaprogram, hvor SVM-regeringen for første gang skal anskueliggøre, at klimamålene nås.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024