Copenmind - en forsigtig succes

INNOVATION: Universiteterne var begejstrede for netværksdelen af Copenmind-konferencen. Men de savnede virksomhederne. Altinget rapporterer fra en forsigtig succes.
Folkene bag Copenmind, Steffen Moldow og Jørgen Mads Clausen er på trods af manglende tilmeldinger til første udgave af Copenmind på banen igen til næste år.
Folkene bag Copenmind, Steffen Moldow og Jørgen Mads Clausen er på trods af manglende tilmeldinger til første udgave af Copenmind på banen igen til næste år.Foto: Altinget.dk
Uffe Laursen

Vi synes, at fokus på cleantech passer perfekt til os. Og selv om vi har været på andre messer, er det unikke på Copenmind, at der er lagt op til matchmaking mellem virksomheder og universiteter.

Jennifer Allen
Portland State University

Der skal to til tango. Og selv om der måske manglede en dansepartner eller to, var der da lidt gang i lakskoene på den tre dage lange Copenmind-konference, som sluttede i går i Bella Centeret i København.

Formålet med konferencen var, at universiteter og virksomheder inden for det såkaldte cleantech-område (ren teknologi) fra hele verden skulle mødes, udveksle erfaringer og måske ligefrem finde sammen i konkrete kommercialiserbare forskningsprojekter.

130 universiteter fra hele verden 
I messeområdet i Bella Centeret var 130 universiteter fra hele verden repræsenteret med forskningsprojekter rækkende fra bæredygtig produktion af levende foder til opdrætsfisk til systemer til genbrug af de flydende krystaller, der bruges i blandt andet LCD-fladskærmsapparater.

0:000:00