Om  
Karina Lorentzen Dehnhardt

Karina Lorentzen til Dansk Fjernvarme

Tidligere MF for SF Karina Lorentzen Dehnhardt bliver Dansk Fjernvarmes kommunikationskonsulent og forlader dermed Odense Kommune. 

Sara Ridder

Efter ikke at være blive valgt til Folketinget ved 2015-valget har Karina Lorentzen Dehnhardt været forbi Odense Kommunes Børn- og Ungeforvaltning som presserådgiver.

Nu bliver hun en del af Dansk Fjernvarmes afdeling Sekretariat og Kommunikation, som holder til i Fjernvarmens Hus i Kolding. Det oplyser brancheorganisation i en pressemeddelelse.

Her skal Karina Lorentzen Dehnhardt være med til at synliggøre foreningens strategiske arbejde og fjernvarmens centrale rolle i energisektoren og den grønne omstilling. Hun kommer også til at understøtte tænketanken Grøn Energis kommunikation med omverdenen.

I Folketinget har hun været retsordfører, indfødsretsordfører, integrationsordfører, ordfører for landdistrikter og ø-ordfører, menneskerettighedsordfører og grundlovsordfører. 

Hun begynder i den nye stilling 1. februar.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Karina Lorentzen Dehnhardt

MF, gruppeformand (SF)
akademiøkonom (Esbjerg Business College. 1997), lærer (Haderslev Statsseminarium. 2002), MA professionel kommunikation (Roskilde Uni. 2018)

0:000:00