Treparten for landbruget erstatter forsinket løfte fra regeringsgrundlaget

Den ”grønne trepart” for landbruget bliver en forsinket udgave af det partnerskab for fremtidens landbrug, som regeringen lovede i regeringsgrundlaget. Forbrugerne står ikke længere til at blive repræsenteret i kredsen, men det gør regeringen selv.  

Den nye "trepart" for landbruget kommer de facto til at udgøre det partnerskab for landbrugets fremtid, som blev lovet med regeringsgrundlaget, men har været forsinket. Det oplyser fødevareminister Jacob Jensen (V). 
Den nye "trepart" for landbruget kommer de facto til at udgøre det partnerskab for landbrugets fremtid, som blev lovet med regeringsgrundlaget, men har været forsinket. Det oplyser fødevareminister Jacob Jensen (V). Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Andreas Arp

Der kommer ikke et oplæg til en stor visionsplan for dansk landbrug inden nytår, som Socialdemokratiet, Moderaterne og Venstre lovede i regeringsgrundlaget.

Visionerne for fremtidens landbrug skal i stedet udtænkes i de varslede ”trepartsforhandlinger” om landbruget, som regeringen har varslet til foråret.

Treparten vil udgøre det visionspartnerskab for landbruget, som fremgår af regeringsgrundlaget.

Jacob Jensen (V)
Fødevareminister

Altinget logoMiljø
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget miljø kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00