Søren Bo Søndergaard
 svarer 
Inger Støjberg

Søren Søndergaard (EL) spørger udlændinge- og integrationsministeren, Inger Støjberg, om ministeren i offentligt tilgængelig form vil oplyse det aktuelle antal børn, der er indkvarteret på Udrejsecenter Sjælsmark, samt hvor mange af dem der er født i Danmark

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

B 76, Spørgsmål 12
Vil ministeren i offentligt tilgængelig form oplyse det aktuelle antal børn, der er indkvarteret på Udrejsecenter Sjælsmark, samt hvor mange af dem der er født i Danmark?

Svar fra tirsdag den 19. marts 2019
Udlændinge- og Integrationsministeriet har til brug for besvarelsen af spørgsmålet bør på Opgørelsen er udarbejdet på baggrund af registreringer i Indkvarterings- og ydelsesBeregningsSystemet (IBS) pr. 10. marts 2019.

Generelt bemærkes, at de statistiske oplysninger er behæftet med usikkerhed, da IBS er opbygget som et ydelsesberegnings- og booki gsyste og der ed ikke so et ege tligt statistiksyste .”
0:000:00