Karina Adsbøl
 svarer 
Astrid Krag

Karina Adsbøl (DF) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om ministeren vil oversende den tekst om psykologbehandling, som vil blive indsat i den kommende opdaterede vejledning til serviceloven

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 7, Spørgsmål 11
Vil ministeren oversende den tekst om psykologbehandling, som vil blive indsat i den kommende opdaterede vejledning til serviceloven, idet der henvises til svar på spørgsmål 10, hvor ministeren oplyser, at den gældende vejledning i forbindelse med lovforslagets vedtagelse vil blive opdateret med en ”tydeliggørelse af, at social stofmisbrugsbehandling foruden en socialpædagogisk indsats kan bestå af terapeutisk behandling, herunder psykologbehandling, alt efter den enkelte borgers konkrete behov”?

Svar fra mandag den 18. november 2019
”Vil ministeren oversende den tekst om psykologbehandling, som vil blive indsat i den kommende opdaterede vejledning til serviceloven, idet der henvises til svar på spørgsmål 10, hvor ministeren oplyser, at den gældende vejledning i forbindelse med lovforslagets vedtagelse vil blive opdateret med en ”tydeliggørelse af, at social stofmisbrugsbehandling foruden en socialpædagogisk indsats kan bestå af terapeutisk behandling, herunder psykologbehandling, alt efter den enkelte borgers konkrete behov”?” Svar:

Opdatering af gældende vejledning som følge af L 7 er endnu ikke foretaget. Jeg vil gerne oversende udkast til en opdateret vejledning til udvalget i forbindelse med, at vejledningen sendes i ekstern høring.
0:000:00