Jette Ryde Gottlieb
 svarer 
Peter Hummelgaard

Jette Gottlieb (EL) spørger beskæftigelsesministeren, Peter Hummelgaard, om at det som følge af §5 i lovforslaget, så kan virksomheden ikke ansætte arbejdskraft helt, delvist eller midlertidigt i de dele og på de jobfunktioner af virksomheden, der er omfattet af arbejdsfordeling

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 212, Spørgsmål 4
Kan ministeren bekræfte, at som følge af §5 i lovforslaget, så kan virksomheden ikke ansætte arbejdskraft helt, delvist eller midlertidigt i de dele og på de jobfunktioner af virksomheden, der er omfattet af arbejdsfordeling?

Svar fra lørdag den 12. september 2020
”Kan ministeren bekræfte, at som følge af §5 i L 212, så kan virksomheden ikke ansætte arbejdskraft helt, delvist eller midlertidigt i de dele og på de jobfunktioner af virksomheden, der er omfattet af arbejdsfordeling?” Svar:

Det vil være muligt at ansætte nye medarbejdere i en virksomhed, afdeling eller produktionsenhed, der er omfattet af en arbejdsfordeling. En nyansat medarbejde, der tiltræder under arbejdsfordelingen, er omfattet af arbejdsfordelingen fra første dag i ansættelsen. 12. september 2020 J.nr.

2020 - 6725
0:000:00