Søren Egge Rasmussen
 svarer 
Kaare Dybvad Bek

Søren Egge Rasmussen (EL) spørger boligministeren, Kaare Dybvad Bek, om der foretaget nyere evaluering af friplejeboliger, end ”Evaluering af lov om friplejeboliger” fra 2012

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 10, Spørgsmål 3
Er der foretaget nyere evaluering af friplejeboliger, end ”Evaluering af lov om friplejeboliger” fra 2012 som blev udført for Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, jf. BYB alm. del – bilag 89 (20131).

Svar fra mandag den 16. november 2020
”Ifølge Selveje Danmark og Dansk Erhverv er over halvdelen af friplejehjemmene i Danmark overgået til den nye afregningsmodel for friplejeboliger. Vil ministeren redegøre for, hvornår der bliver igangsat en evaluering af den nye afregningsmodel, der blev ændret tilbage i 5?” Svar:

Sundheds- og Ældreministeriet vil sammen med de relevante parter igangsætte en evaluering af den nye afregningsmodel ved udgangen af indeværende år.
0:000:00